Από την Μαρία Μαγγανιά, Συμπόσιο πολιτιστικό κέντρο, Δελφοί
Για τη γέμιση
Για το φύλλο
Η συνταγή πίτας μας ήρθε από την προγιαγιά μας και ήταν το προσφάι των βοσκών στο βουνό, τους καλοκαιρινούς μήνες και την έκαναν λίγο αλμυρή, για να τους κρατήσει, όπως έλεγαν…
Η προγιαγιά συνήθιζε να φτιάχνει τραχανά με μαντζουράνα που δίνει άρωμα και γεύση ξεχωριστή.
Πνευματική ιδιοκτησία Κατά τον Ν 2837/ 20 (όπως έχει τροποποιηθεί με τον Ν 2121/ 93 και ισχύει σήμερα) και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με τον Ν 100/75) απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αποθήκευση σε κάποιο σύστημα διάσωσης και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή τμηματικά ή περιληπτικά στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη ή ιδιοκτήτη site, της συγγραφέως και της φωτογράφου.