Από την Τριανταφυλλιά Γουργιώτη, παραγωγό πίτας, Καρπενήσι
Για τη ζύμη
Για το καλύτερο άνοιγμα του φύλλου
Για τη γέμιση
Για το φινίρισμα
Πρώτα ετοιμάζουμε τη ζύμη, που θα πρέπει να είναι εύπλαστη και μέτρια, ούτε σκληρή ούτε όμως και μαλακή.
Πνευματική ιδιοκτησία Κατά τον Ν 2837/ 20 (όπως έχει τροποποιηθεί με τον Ν 2121/ 93 και ισχύει σήμερα) και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με τον Ν 100/75) απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αποθήκευση σε κάποιο σύστημα διάσωσης και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή τμηματικά ή περιληπτικά στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη ή ιδιοκτήτη site, της συγγραφέως και της φωτογράφου.