Στον κάδο του μίξερ με το σύρμα προσθέτουμε τα υλικά από το πρώτο μείγμα και τα χτυπάμε για 5 λεπτά μέχρι να «αφρατέψουν». Προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμα.
Προσθέτουμε το τρίτο μείγμα, το αλεύρι, το μπέικιν και τα αμύγδαλα. Χτυπάμε στο μίξερ μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα πλάγια.
Πλάθουμε μπαλάκια σε ότι μέγεθος θέλουμε.
Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και αραδιάζουμε τα μπισκότα σε απόσταση μεταξύ τους.
Πιέζουμε ελαφρά με την παλάμη μας και δίνουμε ένα σχήμα με ένα πιρούνι.
Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 10-12 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος.
Αφήνουμε να κρυώσουν χωρίς να τα σκεπάσουμε για να είναι τραγανά.