Gastronomy Center Central Greece
Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, ειδικά στο τελευταίο στάδιο που θα προσθέσετε και το σέλινο, αποφύγετε να ανακατεύετε το φαγητό με κουτάλα, διότι θα διαλυθεί το κρέας και θα μαυρίσει το σέλινο. Μπορείτε να ανακινήστε το φαγητό ελαφρά, κάνοντας κυκλικές κινήσεις στο σκεύος, ανά τακτά διαστήματα ώστε να μην κολλήσει.
Πνευματική ιδιοκτησία Κατά τον Ν 2837/ 20 (όπως έχει τροποποιηθεί με τον Ν 2121/ 93 και ισχύει σήμερα) και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με τον Ν 100/75) απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αποθήκευση σε κάποιο σύστημα διάσωσης και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή τμηματικά ή περιληπτικά στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη ή ιδιοκτήτη site, της συγγραφέως και της φωτογράφου.