Η κίτρινη κολοκύθα, τους χειμωνιάτικους μήνες,αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την διατροφή μας. Ένας παραδοσιακός, αλλά και υγιεινός τρόπος μαγειρέματος είναι τα κεφτεδάκια φούρνου ή λιροκεφτεδάκια, όπως λέγονται για το υπέροχο χρώμα τους. Συνδυάζονται με στραγγιστό γιαούρτι ή συνοδεύονται με κασέρι ή τυρί φέτα και μπορούν να γίνουν πεντανόστιμα σαντουιτσάκια για τα παιδιά ή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα στην δουλειά.
Πνευματική ιδιοκτησία Κατά τον Ν 2837/ 20 (όπως έχει τροποποιηθεί με τον Ν 2121/ 93 και ισχύει σήμερα) και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με τον Ν 100/75) απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αποθήκευση σε κάποιο σύστημα διάσωσης και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή τμηματικά ή περιληπτικά στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη ή ιδιοκτήτη site, της συγγραφέως και της φωτογράφου.