Gastronomy Center Central Greece
Για το σερβίρισμα:
Μπορείτε να ανοίξετε τα πακέτα με τα ψημένα λαυράκια στο τραπέζι μπροστά σε όλους, κόβοντάς το με το ψαλίδι από το κέντρο ακτινωτά προς τις άκρες, με προσοχή όμως γιατί ο ατμός είναι καυτός και να προσθέσει ο καθένα στο πιάτο του, τους κύβους τυριού και τη λαδολέμονο.
Πνευματική ιδιοκτησία Κατά τον Ν 2837/ 20 (όπως έχει τροποποιηθεί με τον Ν 2121/ 93 και ισχύει σήμερα) και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με τον Ν 100/75) απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αποθήκευση σε κάποιο σύστημα διάσωσης και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή τμηματικά ή περιληπτικά στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη ή ιδιοκτήτη site, της συγγραφέως και της φωτογράφου.