Από τις αδελφές Σιδεράκη, Ζαχαροπλαστείο, Κύμη
Για στρογγυλό ταψί 45 εκ.
Για το σιρόπι
Αφήνουμε τον μπακλαβά να κρυώσει και ετοιμάζουμε το σιρόπι.
Αν θέλουμε στα αμύγδαλα βάζουμε κανέλα, γαρύφαλλο και λίγο κονιάκ.
Πνευματική ιδιοκτησία Κατά τον Ν 2837/ 20 (όπως έχει τροποποιηθεί με τον Ν 2121/ 93 και ισχύει σήμερα) και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με τον Ν 100/75) απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αποθήκευση σε κάποιο σύστημα διάσωσης και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή τμηματικά ή περιληπτικά στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη ή ιδιοκτήτη site, της συγγραφέως και της φωτογράφου.